Nyheter

26.1.2022 - Tallgården ESB lediga jobb
Närvårdare och vårdare. Tallgårdens ESB som är ett boende med plats för 28 klienter. Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter. Följande lediga jobb finns hos oss: Närvårdare 80 - 100% AMS...
Läs mer om Tallgården ESB lediga jobb ›
24.1.2022 - Annonsera i Sundsaktuellt
Storlek Euro inkl moms Helsida 99,20 Halvsida 49,60 1/4 sida 24,80 1/8 sida 12,40 Avgifterna gäller för kommersiella företag, privatpersoner och politiska partier. Ideella organisationer inom...
Läs mer om Annonsera i Sundsaktuellt ›
19.1.2022 - Kock 50% och lokalvårdare 40% på Sunds skola
Ledig befattning. Utbildningsnämnden i Sund lediganslår en befattning som kock 50% och lokalvårdare 40% totalt 90 % i Sunds skola. Arbetet börjar 21.2 eller enligt övernskommelse. Sista...
Läs mer om Kock 50% och lokalvårdare 40% på Sunds skola ›
10.1.2022 - Sundsaktuellt januari 2022
Sundsaktuellt januari 2022
Läs mer om Sundsaktuellt januari 2022 ›
3.12.2021 - Sundsaktuellt december 2021
Sundsaktuellt december 2021
Läs mer om Sundsaktuellt december 2021 ›
28.10.2021 - Sundsaktuellt november 2021
Sundsaktuellt november 2021
Läs mer om Sundsaktuellt november 2021 ›
27.9.2021 - Sundsaktuellt oktober 2021
Sundsaktuellt oktober 2021
Läs mer om Sundsaktuellt oktober 2021 ›
25.8.2021 - Sundsaktuellt september 2021
Sundsaktuellt september nummer 2021
Läs mer om Sundsaktuellt september 2021 ›
18.6.2021 - Sundsaktuellt juni 2021
Sundsaktuellt juni nummer 2021
Läs mer om Sundsaktuellt juni 2021 ›
7.6.2021 - Sundsaktuellt
Sundsaktuellt maj 2021
Läs mer om Sundsaktuellt ›

Sidor