Timvikarier, inhoppare som Närvårdare, Vårdare

Välkommen att jobba med oss på Servicehuset Tallgården med heldygnsomsorg som är ett boende med plats för 28 klienter. Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter.

På Servicehuset bor flertal personer med demensdiagnos eller annan form av kognitiv svikt. Det bor även flertal personer med multisjukdom. Personalen jobbar såväl i servicehuset som ute på byn i hemtjänsten. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår kvälls- och helgarbete.

Nu söker vi flertalet Timvikarier/Inhoppare till vår verksamhet enligt följande;

Närvårdare, registrerad i Valvira. Förutom att du utför sedvanliga närvårdaruppgifter, bör du vara villig att ta emot delegeringar från ÅHS, för att kunna utföra de sjukvårdsuppgifter som delegeras av hemsjukvården.

Vårdare, arbetsuppgifterna är att hjälpa äldre personer med hygien, av/på klädning, stöd vid måltider, följeslagare med mera.

Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet, men framför allt ett stort intresse av att jobba inom äldreomsorgen. Vi tänker att du är positiv som person, utvecklingsvillig och flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika personer.

Vi utgår från de äldres individuella behov, därav behöver du vara lyhörd, empatisk, ha ett gott bemötande och förmågan att se människan framom diagnosen och funktionsnedsättningen. Samt förmåga att bemöta och skapa en positiv miljö för våra boende med deras olika individuella behov. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

All ny personal skolas in i verksamheten. Är du osäker på om detta är jobbet för dig kan vi även komma överens om en period för att pröva på. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av dag- eller natt arbete eller om du kan jobba både och.

Arbetsspråket är svenska.

Körkort krävs.

Sunds kommun är en tobaksfri kommun.

Lön: enligt Akta.

Prövotid kan komma att tillämpas.

Intervjuer och inskolning sker fortlöpande.

Arbetet börjar - enligt överenskommelse

Arbetets varaktighet - vid behov

Lön - enligt AKTA

Skicka din ansökan, märkt: Inhopp Vårdpersonal/Äldreomsorg, med personligt brev, CV samt 2-3 referenser till: info@sund.ax eller Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 Kastelholm

Kontakta

Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, +358(0)4573447176 (kontorstid), desiree.zetterman@sund.ax eller
Annika Vördgren, ansvarig närvårdare, +358(0)4575801741 (kontorstid), annika.vordgren@sund.ax

Hemsida

http://www.sund.ax

Publicerad 25.5.2023
Uppdaterad 25.5.2023